Jeroen Heijnen

Fysiotherapeut Handtherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut  en sinds 1999 werkzaam bij FysioFaster.
Door mijn interesse voor de werkende mens en zijn arbeidsgerelateerde klachten heb ik mij in 2003 verbijzonderd als bedrijfsfysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut. Eind 2022 ben ik afgestudeerd als handtherapeut.

Werken is namelijk topsport!!
Binnen mijn therapeutisch handelen kijk ik altijd naar het totale lichaam en ga ik op zoek naar de relatie tussen de oorzaak en het gevolg van een klacht, met als doelstelling het verwijderen van de oorzaak opdat het gevolg kan minderen en de patiënt weer optimaal kan functioneren.
Om zoveel mogelijk klachten te kunnen behandelen heb ik in de afgelopen jaren verschillende cursussen gedaan waaronder: Kinesiotaping, Dry Needling, Mulligan Mobilisaties, Medische Fitness, Fysiotherapie bij KANS/RSI, schouderrevalidatie volgens Ann Cools, Claudicatio Intermittens, Motivational Interviewing, Hardloopblessures een ketengerichte aanpak, Rugscholing, Belasting versus Belastbaarheids training.

Mijn interesse gaat met name uit naar klachten van de wervelkolom van de nek tot de lage rug, de knie, de enkel en de schouder. Op dit moment verdiep ik mij erg in de handen.
Daarnaast ga ik bij bedrijven langs om daar werkplekken te onderzoeken en ergonomische veranderingen te adviseren gecombineerd met het trainen van het gedrag van de werknemer op zijn werkplek.

Locaties:
Hoogerheide:
Maandag, woensdag en vrijdag

Ossendrecht:
Dinsdag en donderdag

© 2006 - 2024 FysioFaster    »   Privacy Policy   »   Inloggen    »   ontwerp: Buro Hugo