Therapeutische behandelingen

FysioFaster heeft meerdere disciplines in huis en biedt u daardoor een breed scala aan individuele therapeutische behandelingen om uw klachten op te losssen.

U wordt behandeld door een medewerker met een specialisatie of deskundigheid die voor uw specifieke klachten nodig is. Ook kan het zijn dat gedurende uw behandeling een behandelaar een beroep zal doen op een collega voor zijn of haar deskundigheid. In overleg met u kan het dan gebeuren dat deze collega tijdelijk of definitief de behandeling overneemt. Door deze samenwerking en integratie van specialismen kunnen wij u een optimale behandeling bieden.

Wij hebben variabele openingstijden voor behandelingen. Ook buiten kantoortijden. Het is mogelijk vroeg in de ochtend af te spreken of in de avonduren. Zo heeft u zo min mogelijk arbeidstijdverzuim.

Voor openingstijden per vestiging kunt u contact opnemen met de administratie maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00u.

Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u het online aanmeldformulier gebruiken,  telefonische contact met ons opnemen of een
e-mail sturen.
Voor informatie aanvraag kunt u ook het informatie- en contactformulier gebruiken.