Anja de Kock

Manueel therapeut Fysiotherapeut

Mijn naam is Anja de Kock. Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeute. Sindsdien heb ik op verschillende plekken gewerkt o.a. in het buitenland. In 1993 ben ik in de Westrand terecht gekomen alwaar ik nog steeds werk. Aanvankelijk in loondienst en later als maatschapslid.
In 2013 is onze praktijk overgenomen door FysioFaster.  Naast de Westrand werk ik ook in onze vestiging op het Dijkcentrum.
Ik ben in 1999 afgestudeerd als manueeltherapeut en werk ook als zodanig bij FysioFaster.
Een andere specialisatie is dry needling; ik sta in het register van www.dryneedling.nl na het volgen van de nodige cursussen.
Verder pas ik bij behandelingen ook regelmatig; kinesiotaping toe i.c.m. mobilisaties volgens het Mulliganconcept.
Ik behandel alle voorkomende klachten in het bewegingsstelsel. Met name veel nek- en schouderklachten, heup- en rugklachten.
Mijn behandelingen zijn meestal een combinatie van manuele therapie, dry needling, oefentherapie en massagetechnieken.
De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren voor  het mobiliseren van bindweefsel. Bindweefsel is de alles verbindende factor binnen ons lichaam. U kunt zich voorstellen dat als daar beperkingen in optreden , dit ook een invloed kan hebben op het bewegen van spieren en gewrichten. Dit is  een heel andere en boeiende benadering van kijken en behandelen van klachten in het bewegend functioneren van de mens.

Locaties:
Roosendaal Westrand:
Maandag en donderdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag

 

© 2006 - 2024 FysioFaster    »   Privacy Policy   »   Inloggen    »   ontwerp: Buro Hugo