Vrij sporten Dijkcentrum

Op onze locatie Dijkcentrum kan sinds kort gebruik gemaakt worden van ons “vrij sporten” aanbod. Concreet betekent dit dat er verspreid over de week meerdere uren aangeboden worden waarin u gebruik kunt maken van onze oefenzaal om uw oefenschema opgesteld door een van onze therapeuten uit te voeren. Dit aanbod is echter wel zonder begeleiding van een therapeut en volledig op eigen risico. Uiteraard is er ten alle tijden een therapeut aanwezig in het gebouw welke enkel bij dringende en acute vragen opgeroepen kan worden. Wanneer er behoefte is aan aanpassing van het oefenschema of begeleiding in de zaal kan hier een afspraak voor worden ingepland. Vraag of u mogelijk hiervoor in aanmerking komt aan uw therapeut of plan een intakegesprek. Wanneer u niet bekend bent in onze oefenzaal is een functieonderzoek + eerste begeleiding in de zaal een vereiste om u wegwijs te maken in onze zaal. 

Kosten 2x per week zelfstandig sporten

Maandabonnement €29,50 per maand (2 X per week sport)

Inschrijfgeld (eenmalig) €15,-

Borg pasje €5,-

Functieonderzoek €40,- 

functieonderzoek  + proeftraining €70,-

We verrekenen alles per automatische incasso.

Heeft u meer behoefte aan oefenen onder therapeutische begeleiding dan is onze MedischeTrainingsTherapie (MTT) wellicht meer iets voor u!

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en bent u benieuwd naar de tijden of verdere informatie?! Raadpleeg dan een van onze therapeuten of neem contact op met onze administratie.

Tel: 0164-612274           ln.retsafoisyfnull@ofni