Erik Plandsoen

Fysiotherapeut

Ik ben Erik Plandsoen en in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. Vanaf 2005 tot mei 2013 ben ik werkzaam geweest bij andere praktijken als fysiotherapeut en vanaf mei 2013 ben ik werkzaam bij FysioFaster. Momenteel werk ik 4 dagen in de week op de locatie in Putte en op de woensdagochtend op de locatie in Ossendrecht.
Ik ben algemeen fysiotherapeut en behandel mensen met allerlei klachten. Van lage rugklachten, knieklachten, klachten van de nek maar ook revalidatie na een operatie of na sporttrauma’s, zoals een verzwikte enkel en knietrauma’s.
Indien nodig ga ik ook bij mensen aan huis langs als die niet de mogelijkheid hebben om naar de praktijk te komen.
Ik heb de Mulligan ABC cursus gedaan. Dit is een pijnvrije mobilisatietechniek die ik ook regelmatig gebruik. In principe is het toepasbaar op elk gewricht, maar ik gebruik het voornamelijk voor de nek, hoofdpijn, duizeligheid vanuit de nek, schouderklachten en na sporttrauma’s.
Verder heb ik kinesiotaping gedaan en de cursus blessure preventie en hardlooptechnieken voor hardlopers. Hierbij kan ik tips, adviezen en oefeningen geven aan hardlopers voor een betere looptechniek.

Locaties:
Putte:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Ossendrecht:
Woensdag

© 2006 - 2024 FysioFaster    »   Privacy Policy   »   Inloggen    »   ontwerp: Buro Hugo