Nieuws

Lees hier onze nieuwsitems22 januari 2020 »

Lustrum “Val niet of Val zo”!

De valtrainingcursus “Val niet of Val zo” bestaat 5 jaar Kom dit met ons vieren op vrijdag 14 februari in de Kloosterhof te Hoogerheide van 10.30u -13.00u. Er is een informatiemarkt over gezond en veilig ouder worden. U bent van harte welkom!

21 januari 2020 »

Woensdrecht Actief Seniorengids 2020

Voldoende bewegen en sociale contacten zijn voor iedereen belangrijk om gezond te blijven. De mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur zijn niet altijd bekend bij de bewoners van de gemeente Woensdrecht. Vandaar deze brochure. Deze is gericht op de 55+. Ook het aanbod wat FysioFaster heeft voor Senioren staat in dit boekje vermeld.

21 januari 2020 »

Een gezonde start!

Voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar in Woensdrecht! Jong geleerd = gezond groot! Onze kinderfysiotherapeuten Hanneke en Ingrid nemen je mee in de ontdekkingstocht die kinderen aan het maken zijn.    

25 oktober 2019 »

Bas voorkomt en behandelt blessures bij Vivoo en bij METO

Leuk artikel in de Zuidwestkrant over onze collega Bas. Hij staat zowel bij Vivoo als bij METO aan de zijlijn om blessures te behandelen en te voorkomen!  

1 augustus 2019 »

Spreekuur bij Sport & Slankstudio

Vanaf dinsdag 30 juli gaan we een spreekuur opstarten bij Sport en Slankstudio, plantagelaan 2a, 4631 CA Hoogerheide. Jeroen Heijnen, Bas en Erik gaan de spreekuren draaien. Op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur zal er iemand van FysioFaster aanwezig zijn. Sport & Slank wil service verlenen aan hun leden om optimaal te […]

30 juni 2019 »

Artikel BN-de Stem Parkinson Oefengroep

Lees hieronder het artikel in BN-de Stem over de gastles die Annemarie Labinjo gegeven heeft in de Parkinson Oefengroep. Annemarie heeft 15 jaar bij het Scapino ballet gedanst en is donsdocent voor mensen met een beperking.

12 februari 2019 »

Parkinson Oefengroep

Op dinsdag 12 februari zijn we van start gegaan met een Parkinson-oefengroep in Hoogerheide. Maar liefst 9 deelnemers hebben voor de koffiepauze gedanst onder leiding van Hanneke. Na de pauze het onderdeel circuittraining onder leiding van Marly. FysioFaster is aangesloten bij ParkinsonNet.

3 april 2018 »

Klantervaringsonderzoek

Wij hebben van Qualiview het certificaat “Praktijk met Zorg” ontvangen. Qualiview verzorgt ons klant-ervaringsonderzoek. We zijn door onze patiënten beoordeeld met maar liefst een 8,9. Het klantervaringsonderzoek is door veel mensen ingevuld. Wij willen iedereen bedanken die hier de tijd en de moeite voor heeft genomen. Wij zijn blij met zo’n mooi resultaat! Het is […]