FysioFaster

FysioFaster is een multidisciplinair behandel-, trainings- en adviescentrum voor preventie en revalidatie van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het kompas naar optimaal bewegen in het dagelijks leven en de werksituatie.

Het centrum biedt particulieren en bedrijven:

Individuele therapeutische behandelmogelijkheden
Bij klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunt u bij
FysioFaster terecht voor een breed scala aan therapeutische behandelmogelijkheden. Het centrum heeft meerdere disciplines in huis om uw klachten op te lossen. Deze werken allen geintegreerd samen om achter de oorzaak van uw probleem te komen en deze zo doeltreffend mogelijk op te lossen

Training en trainingbegeleiding bij herstel
Naast de therapeutische behandeling kunt u zelf actief werken aan uw herstel door verschillende medische trainingsprogramma’s, individueel of in groepsverband. Al deze trainingen staan onder leiding van een fysiotherapeut.

Preventieve trainingen
Na herstel of wanneer u geen klachten heeft maar deze wil voorkomen, kunt u preventief werken aan een goed houdings- en bewegingsapparaat. Hiervoor bieden een wij scala aan fitnesstrainingen.

Bedrijfsgerichte programma’s
Bij klachten van werknemers aan het houdings- en bewegingsapparaat, is het belangrijk om vroegtijdig aandacht te besteden aan het gezondheidsprobleem in relatie tot werk. FysioFaster werkt samen met u aan het verkomen van verzuim en aan een snelle effectieve werkhervatting van uw werknemers. Meer informatie vindt u bij bedrijven.