Joey van Belzen

Ik ben in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda.
Vorig jaar ben ik bij FysioFaster begonnen als waarnemer voor de MTT groepen, momenteel val ik buiten mijn eigen agenda in voor collega’s.
Ik ben algemeen fysiotherapeut dus behandel ik allerlei soorten klachten van het beweegapparaat.
In de toekomst wil ik me verder gaan specialiseren in musculoskeletale en sport specifieke klachten.

Locaties:

Ik wissel veel tussen locaties, momenteel ben ik op deze locaties aanwezig:

Ossendracht:
Maandag en donderdag

Huijbergen:
Maandag en Donderdag

Hoogerheide:
Vrijdag (hydrotherapie)

Roosendaal Westrand en Dijkcentrum:
Woensdag

Kitty van Schilt

Achtergrond
In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb een aantal jaren als fysiotherapeut gewerkt om ervaring op te doen, daarna ben ik me gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie. In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.
Ik heb gewerkt in verschillende praktijken, in het ziekenhuis en op het Speciaal Basisonderwijs. Ook heb ik tijdens mijn stage een kijkje kunnen nemen binnen een medisch kinderdagverblijf. Tevens heb ik op een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen gewerkt. Zo heb ik alle verschillende facetten binnen de kinderfysiotherapie kunnen mee maken.

Sinds 2015 werk ik bij FysioFaster.

Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon.

Specialisme
Ik ben kinderfysiotherapeute en kinderbekkenfysiotherapeute. Ik behandel kinderen van 0 tot 16 jaar met alle voorkomende klachten. Dit kan variëren van een scheef hoofdje (plagiocephalie) bij een baby tot houdingsproblemen bij een puber. Maar ook bijvoorbeeld sensomotorische integratie problemen (SI), scoliose, spierziekte, motorische achterstand, hypermobiliteit, schrijfproblemen, obesitas, incontinentieklachten, syndroom van Down, enz. behoren tot de doelgroep van de kinderfysiotherapeut. Het leukste aan mijn werk vind ik om samen met de kinderen iedere keer weer nieuwe spelletjes/oefeningen te bedenken om de vaardigheden, die ze nog niet zo goed onder de knie hebben, te oefenen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in het oefenen. Als ze het leuk vinden, leren ze het snelste nieuwe vaardigheden aan. Ik behandel kinderen op de praktijk, aan huis of op school.

Locaties:
De Rotonde Hoogerheide:
Dinsdag en vrijdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag

 

Rammeloo

Achtergrond
Ik ben 28 jaar fysiotherapeut en sinds 1987 werkzaam bij FysioFaster. In 1993 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. In 1998 ben ik bij FysioFaster maatschapslid geworden.

Specialisme
Als manueel therapeut zie ik veel mensen met klachten van de wervelkolom. Maar ik behandel ook graag patiënten met klachten in een arm of been en dan met name patiënten met schouder- en knieklachten. Tevens heb ik mij binnen FysioFaster toegelegd op het behandelen van COPD patiënten en patiënten met Diabetes Mellitus type II

Locaties:

Putte:
Maandag en donderdag.

Roosendaal Westrand:
Dinsdagochtend en vrijdagmiddag.

Hoogerheide:
Dinsdagmiddag, woensdag en vrijdagochtend

Huijbergen (Margaretha Medisch Centrum):
Diabetes en COPD-groep:
Woensdag: 16.00u – 17.00u
Vrijdag:       12.00u – 13.00u

 

Dictus

In 2001 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In 2002 begonnen in Ossendrecht bij Adrie van den Eijnden. Sinds 2005 werkzaam bij FysioFaster.
In hetzelfde jaar ben ik afgestudeerd als geriatrie fysiotherapeut. En in 2012 heb ik de opleiding tot oedeem therapeut afgerond.
Tevens heb ik extra cursussen gevolgd m.b.t. hartfalen en cardiovasculair risicomanagement en ben ik aangesloten bij ClaudicatioNet .
Behandeling binnen de geriatrie richt zich voornamelijk op functioneel trainen, rekening houdend met alle bijkomende beperkingen of aandoeningen. Met als doel de kwaliteit van leven en zelfstandigheid verhogen. Daarbij advisering naar betrokken derden, bv mantelzorger.
M.b.t. de oedeemtherapie richt de behandeling zich voornamelijk op het verhelpen en voorkomen van oedeem bij lymfebeschadiging middels Manuele Lymfe Drainage volgens Vodder (MLDV).
Maar ook het verminderen van klachten bij migraine, hersenschudding en een verminderde weerstand.
Naast behandeling in de praktijk, kom ik ook bij mensen thuis. Dit kan om twee redenen zijn. Of iemand is niet in staat om naar de praktijk te komen, of het is wenselijk iemand in zijn eigen leefomgeving te trainen.

Locaties:

Ossendrecht:
Maandag en donderdag

Putte:
Maandag en woensdag

Roosendaal Westrand:
Dinsdag en donderdag

Huijbergen Margaretha:
Maandag

Maas

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Avans in Breda.
Tijdens de opleiding had ik al snel door dat kinderen behandelen mij erg trok en ben daarom na mijn afstuderen gelijk begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut aan de Transfergroep te Rotterdam.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij FysioFaster.

En sinds oktober 2015 ben ik officieel kinderbekkenfysiotherapeut.

Ik behandel kinderen in de leeftijd 0 tot en met 18 jaar. Dit zijn met name kinderen met problemen op het motorische gebied, voorkeurshouding of kinderen en met problemen rondom de zindelijkheid. Daarnaast zie ik ook veel kinderen met schrijfproblemen

Locaties:
Dijkcentrum Roosendaal:

De Rotonde Hoogerheide:

Koens

Ik ben sinds sinds 2013 afgestudeerd fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Direct hier op volgend ben ik als waarnemer aangenomen bij FysioFaster waar ik al vrij snel een eigen agenda opbouwde en inmiddels een jaar full time aangenomen ben.

Ik ben algemeen fysiotherapeut en behandel dus ook allerlei soorten klachten aan het houdings- bewegingsapparaat.
De specialisaties waar ik mij vooral mee bezig houdt zijn: schouderklachten en revalidatie, bewegingsspecialist obesitas en diabetes, houdings- spanningsproblematiek, sportblessures (m.n. kracht/verdedigingssport) en revalidatie na operaties zoals een nieuwe knie (TKP), nieuwe heup (THP), allerlei schouder operaties etc.
Ook kan je bij mij terecht voor het maken van een echo op locatie Dijkcentrum.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Roosendaal Westrand:
Dinsdag en vrijdag

 

Kock

Mijn naam is Anja de Kock. Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeute. Sindsdien heb ik op verschillende plekken gewerkt o.a. in het buitenland. In 1993 ben ik in de Westrand terecht gekomen alwaar ik nog steeds werk. Aanvankelijk in loondienst en later als maatschapslid.
In 2013 is onze praktijk overgenomen door FysioFaster.  Hierdoor heb ik een heleboel nieuwe collega’s! Sinds kort werk ik naast de Westrand ook in onze vestiging op het Dijkcentrum.
Ik ben in 1999 afgestudeerd als manueeltherapeut en werk ook als zodanig bij FysioFaster.
Een andere specialisatie is dry needling; ik sta in het register van www.dryneedling.nl na het volgen van de nodige cursussen.
Verder pas ik bij behandelingen ook regelmatig; kinesiotaping toe i.c.m. mobilisaties volgens het Mulliganconcept.
Ik behandel alle voorkomende klachten in het bewegingsstelsel. Met name veel nek- en schouderklachten, heup- en rugklachten.
Mijn behandelingen zijn meestal een combinatie van manuele therapie, dry needling, oefentherapie en massagetechnieken.
Mijn uitdaging ligt erin om bij elke persoon die bij mij komt, de passende behandeling te vinden.  Kan ik het niet , dan verwijs ik door naar een gespecialiseerde collega. Dat is een groot voordeel van de vele specialisaties binnen FysioFaster.

Locaties:
Roosendaal Westrand:
Maandag, woensdag en donderdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag en vrijdag

 

Hooijmaijers

In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute, vanaf 1986 werk ik in de Westrand, aanvankelijk in de Weissenbruchstraat.
Vanaf 1993 zijn we met de praktijk gevestigd op de huidige locatie en in 2013 heeft FysioFaster de praktijk overgenomen .

Specialisme
Al bij mijn afstuderen was ik geïnteresseerd in de bekkenfysiotherapie. In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van de zwangerschap gerelateerde bekkenklachten en op het  gebied van de bekkenbodemproblematiek.
In 2014 heb ik na drie jaar studie mijn Master Bekkenfysiotherapie behaald.
Als bekkenfysiotherapeut behandel ik klachten in en rondom het bekken, dit kunnen klachten tijdens en na de zwangerschap zijn maar ook bekkenpijn, heup en lage rugpijn. Tevens richt de bekkenfysiotherapie zich op blaas- en incontinentieklachten, darm- en ontlastingsproblematiek en seksuologisch problemen. Door het geven van adviezen en een beter gebruik van de spieren rondom het bekken kunnen veel van deze klachten verminderen en/of verdwijnen.
Bekkenfysiotherapie is mijn specialisme maar ik ben ook algemeen fysiotherapeut waarbij mijn interesse ligt bij schouderklachten en het begeleiden van patiënten met reumatische aandoeningen.

Locaties:
Roosendaal Westrand:
Maandag, dinsdag en woensdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag