Broosus

Ik ben Bas Broosus, 31 jaar, opgegroeid en wonend in Hoogerheide. Bij de selectie van voetbalvereniging METO ben ik verzorger/hersteltrainer. Ik ben ook nog  werkzaam op een andere praktijk in Bergen op Zoom.

Ik ben in 2007 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds begin 2009 ben ik werkzaam bij FysioFaster. Eind 2013 heb ik mijn Master of Science in de Sportfysiotherapie afgerond.

Ik doe weefseldiagnostiek d.m.v. echografie, wat echt een aanvulling is op het fysiotherapeutisch onderzoek. Ik kan hiermee slijmbeurs- en peesontstekingen en spierscheurtjes  goed in beeld brengen, behandelen en evalueren.

Klachten die ik eventueel i.c.m. de shockwave behandel zijn blessures aan de achillespees, kniepees, hielspoor, schouderkapsel en tennis- of golferselleboog.  

Mijn expertise ligt daarnaast verder bij de onderste extremiteit: liesklachten en patellofemoraal pijnsyndroom (retropatellaire chondropathie, osgood-schlatter, sinding-larsen-johansson, jumpers knee)

Daarnaast ben ik in de oefenzaal te vinden om de belastbaarheid van sporters en andere patiënten te verhogen en gebruik ik kinesiotaping tijdens de therapie voor snelle doorbloeding en sturing van de bewegingsketen.

Locatie:
Hoogerheide:
Maandag, donderdag en vrijdag