Eijnden

Achtergrond

Ik zit al 30 jaar in het vak. In 1997 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de opleiding SOMT in Amersfoort. Vanaf 1985 ben ik werkzaam geweest in het Paramedisch Centrum Hoppenbrouwers te Roosendaal. In 1992 ben ik een solo-praktijk begonnen in Ossendrecht en vanaf 2005 ben ik maatschapslid geworden van FysioFaster.

Specialisme

Mijn specialisaties zijn het behandelen van klachten en symptomen van het houdings- en bewegingsapparaat die komen vanuit de gehele wervelkolom: van de lage rug tot in de nek/hoofd regio zoals o.a. hernia- , slijtage – ( arthrose) en overbelastingsklachten in de nek, lage rug, borstklachten, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten.
Het accent van de behandeling is met name gericht om weer functioneel te kunnen bewegen zonder te veel problemen: tillen, wandelen, fietsen, werken, sporten etc.
Naast de wervelkolom ligt mijn aandachtsgebied ook op schouderklachten en uitgebreide klachten samen te bespreken met collega’s.

Locaties:

Ossendrecht:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Roosendaal Dijkcentrum:
Donderdag

Roosendaal Westrand:
Maandag en donderdag

Putte:
Woensdag

e-mailadres: ln.retsafoisyfnull@nednjiea

 

Rammeloo

Achtergrond
Ik ben 28 jaar fysiotherapeut en sinds 1987 werkzaam bij FysioFaster. In 1993 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. In 1998 ben ik bij FysioFaster maatschapslid geworden.

Specialisme
Als manueel therapeut zie ik veel mensen met klachten van de wervelkolom. Maar ik behandel ook graag patiënten met klachten in een arm of been en dan met name patiënten met schouder- en knieklachten. Tevens heb ik mij binnen FysioFaster toegelegd op het behandelen van COPD patiënten en patiënten met Diabetes Mellitus type II

Locaties:

Putte:
Maandag en donderdag.

Roosendaal Westrand:
Dinsdagochtend en vrijdagmiddag.

Hoogerheide:
Dinsdagmiddag, woensdag en vrijdagochtend

Huijbergen (Margaretha Medisch Centrum):
Diabetes en COPD-groep:
Woensdag: 16.00u – 17.00u
Vrijdag:       12.00u – 13.00u

 

Verbogt

Achtergrond
In 1988 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HZ in Vlissingen en in 1994 als manueel therapeut aan SOMT in Amersfoort.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij FysioFaster waar ik inmiddels zo’n 20 jaar lid ben van de maatschap.

Specialisme
Vanuit de manuele therapie behandel ik voornamelijk wervelkolomklachten, waaronder hernia, artrose en zenuwbeklemming met uitstralende pijn/tintelingen en krachtverlies in armen en benen. Bijzondere specialisatie heb ik op het gebied van kaakklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn en -verlammingen-, nek- en halsklachten, slikklachten, duizeligheid, tinnitus, visusstoornissen die te maken hebben met de oogbewegingen en -coördinatie en in het bijzonder hoofdpijn bij kinderen.

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum (locatiemanager):
Woensdag en maandag- en donderdagavond.

Huijbergen (locatiemanager):
Dinsdag en vrijdag

Hoogerheide:
Maandag en donderdag

 

Erck-Krijnen

Ik ben in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda.
De behoefte om me te specialiseren heeft ertoe geleid dat ik in 2007 de opleiding tot manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort heb afgerond.
Na enkele jaren als fysiotherapeut in het Amphia ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik sinds 2006 werkzaam bij FysioFaster.
Mensen met klachten van het gehele bewegingsapparaat kunnen bij mij terecht, maar mijn speciale aandacht gaat uit naar knie- en schouderklachten, sportspecifieke blessures en postoperatieve revalidatie.
Ik ben tevens geschoold in Medical Taping en Echografie.

Lid van Schouder Netwerk Zuidwesthoek.

RunningSmartcoach

Leefstijlcoach

Locatie:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, dinsdag en donderdag.

 

Kock

Mijn naam is Anja de Kock. Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeute. Sindsdien heb ik op verschillende plekken gewerkt o.a. in het buitenland. In 1993 ben ik in de Westrand terecht gekomen alwaar ik nog steeds werk. Aanvankelijk in loondienst en later als maatschapslid.
In 2013 is onze praktijk overgenomen door FysioFaster.  Hierdoor heb ik een heleboel nieuwe collega’s! Sinds kort werk ik naast de Westrand ook in onze vestiging op het Dijkcentrum.
Ik ben in 1999 afgestudeerd als manueeltherapeut en werk ook als zodanig bij FysioFaster.
Een andere specialisatie is dry needling; ik sta in het register van www.dryneedling.nl na het volgen van de nodige cursussen.
Verder pas ik bij behandelingen ook regelmatig; kinesiotaping toe i.c.m. mobilisaties volgens het Mulliganconcept.
Ik behandel alle voorkomende klachten in het bewegingsstelsel. Met name veel nek- en schouderklachten, heup- en rugklachten.
Mijn behandelingen zijn meestal een combinatie van manuele therapie, dry needling, oefentherapie en massagetechnieken.
Mijn uitdaging ligt erin om bij elke persoon die bij mij komt, de passende behandeling te vinden.  Kan ik het niet , dan verwijs ik door naar een gespecialiseerde collega. Dat is een groot voordeel van de vele specialisaties binnen FysioFaster.

Locaties:
Roosendaal Westrand:
Maandag, woensdag en donderdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag en vrijdag

 

Agtmaal

In 1990 ben ik op AVANS hogeschool afgestudeerd als fysiotherapeut. Al tijdens mijn opleiding was ik gefascineerd door psychosomatische klachten. Ik had toen al het idee dat lichamelijke klachten te maken kunnen hebben met de verhalen die patiënten mij vertelden over gebeurtenissen en veranderingen in hun leven. Mijn eindexamenscriptie ging over fibromyalgie, een vorm van weke delen reuma.
In 1997 ben ik vervolgens afgestudeerd bij het SOMT in Amersfoort als manueel therapeut. Ik heb hier naast het ‘kraken’ vooral geleerd inzicht te krijgen in de psychosomatische achtergronden van waarom mensen vertraagd of soms niet herstellen van iets.
Inmiddels heb ik ruime ervaring als psychosomatisch fysiotherapeut. In deze specialisatie ben ik afgestudeerd in 2003 aan het AMC bij Stichting Flow in Amsterdam.
Als psychosomatisch fysiotherapeut kijk ik naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van klachten waarvoor niet direct een lichamelijke oorzaak aanwezig is. Dit wordt ook wel SOLK genoemd.

Problematiek waaraan u kunt denken:

  • Spierspanningshoofdpijn
  • Slaapstoornissen
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid of somberheid
  • Duizeligheid
  • Fibromyalgie
  • Buik- en maagpijn
  • Angststoornissen zoals de paniekstoornis
  • Werk-gerelateerde problematiek zoals een burn out
  • Chronische pijnklachten van bijvoorbeeld nek en rug.

Sinds 2014 werk ik bij FysioFaster. Het is leuk terug te zijn op mijn stageplek van de opleiding fysiotherapie.

Locaties:
Hoogerheide de Rotonde:
Donderdag

Putte:
Dinsdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag