Hegge

Ik ben sinds 1991 algemeen fysiotherapeut en sinds 1998 kinderfysiotherapeute. In september 2003 begonnen bij FysioFaster als enige kinderfysio, omdat we in deze regio gingen wonen. Ik behandel sindsdien alleen kinderen, zowel aan huis als op de praktijk.

Ik zie veel baby’s met een voorkeurshouding, kinderen met schrijfproblemen en kinderen met een gedrags-/ontwikkelingsstoornis zoals ADHD en autisme. Deze twee laatste doelgroepen zijn enigszins mijn specialisatie en de combinatie van schrijfproblemen en een gedrags-/ontwikkelingsprobleem zie ik dan ook regelmatig.

Ook kinderen in de kleuterleeftijd, waarbij er sprake is van motorische problemen gekoppeld aan Autisme en/of een spraak-taal probleem vind ik erg leuk om te behandelen. Mijn behandeling bestaat uit spelend motorisch leren en taakgerichte opdrachten. Motoriek en alles wat daarmee samenhangt leer je door het  te doen en te oefenen. Plezier beleven, uitdagen, grenzen verleggen en met succes ervaringen opdoen zijn belangrijk in mijn oefeningen.

Het coachen van ouders is ook een belangrijk onderdeel. Zij zijn een verlengstuk van de behandelaar en passen het geleerde toe in het dagelijks leven. Samen met de ouders en het kind ga je voor een optimaal resultaat.

Locaties:
Hoogerheide De Rotonde:
Maandag, dinsdag en vrijdag

Maas

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Avans in Breda.
Tijdens de opleiding had ik al snel door dat kinderen behandelen mij erg trok en ben daarom na mijn afstuderen gelijk begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut aan de Transfergroep te Rotterdam.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij FysioFaster.

En sinds oktober 2015 ben ik officieel kinderbekkenfysiotherapeut.

Ik behandel kinderen in de leeftijd 0 tot en met 18 jaar. Dit zijn met name kinderen met problemen op het motorische gebied, voorkeurshouding of kinderen en met problemen rondom de zindelijkheid. Daarnaast zie ik ook veel kinderen met schrijfproblemen

Locaties:
Dijkcentrum Roosendaal:

De Rotonde Hoogerheide: