Joey van Belzen

Ik ben in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda.
Vorig jaar ben ik bij FysioFaster begonnen als waarnemer voor de MTT groepen, momenteel val ik buiten mijn eigen agenda in voor collega’s.
Ik ben algemeen fysiotherapeut dus behandel ik allerlei soorten klachten van het beweegapparaat.
In de toekomst wil ik me verder gaan specialiseren in musculoskeletale en sport specifieke klachten.

Locaties:

Ik wissel veel tussen locaties, momenteel ben ik op deze locaties aanwezig:

Ossendracht:
Maandag en donderdag

Huijbergen:
Maandag en Donderdag

Hoogerheide:
Vrijdag (hydrotherapie)

Roosendaal Westrand en Dijkcentrum:
Woensdag

Marietje van Hulten

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2008 ben ik me gaan specialiseren in oedeem. Tevens heb ik me ook gespecialiseerd in het behandelen van COPD en astma. Ook kunt u bij mij terecht voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen.
Het waarnemen van collega’s vind ik leuk, maar ook het langdurig contact met patiënten vind ik prettig.
Ik werk voornamelijk in Hoogerheide, maar u zult me misschien ook op een andere locatie treffen, wie weet tot ziens!

Locatie:

Hoogerheide:
Dinsdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

Maud de Moor

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Nadat ik enkele maanden als waarnemer gewerkt heb bij FysioFaster, ben ik vervolgens volledig bij de praktijk komen werken.
Tevens ben ik na mijn opleiding gestart met mijn master voor de manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Deze opleiding heb ik in 2018 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verder uitgebreid door dieper in te gaan op zowel de theorie als praktijk van met name de wervelkolom. Vanuit de manuele therapie zie ik veel wervelkolomklachten, maar ook andere klachten aan het bewegingsapparaat hebben mijn interesse.

Locaties:
Hoogerheide:
Maandag,woensdag en donderdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag en vrijdag

 

Rammeloo

Achtergrond
Ik ben 28 jaar fysiotherapeut en sinds 1987 werkzaam bij FysioFaster. In 1993 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. In 1998 ben ik bij FysioFaster maatschapslid geworden.

Specialisme
Als manueel therapeut zie ik veel mensen met klachten van de wervelkolom. Maar ik behandel ook graag patiënten met klachten in een arm of been en dan met name patiënten met schouder- en knieklachten. Tevens heb ik mij binnen FysioFaster toegelegd op het behandelen van COPD patiënten en patiënten met Diabetes Mellitus type II

Locaties:

Putte:
Maandag en donderdag.

Roosendaal Westrand:
Dinsdagochtend en vrijdagmiddag.

Hoogerheide:
Dinsdagmiddag, woensdag en vrijdagochtend

Huijbergen (Margaretha Medisch Centrum):
Diabetes en COPD-groep:
Woensdag: 16.00u – 17.00u
Vrijdag:       12.00u – 13.00u

 

Dek

Vanaf 1982 werkzaam als algemeen fysiotherapeut in de “Zuidwesthoek”.

Vele cursussen doorlopen van acupunctuur cyriax, osteo,  mulligan, MLDV lymfedrainage, chronische pijn (B. Cranenburg), CNA (centraal neurologische aandoeningen).

Mn CRPS ( Complex regionaal pijn syndroom/ Sudeckse dystrofie) patiënten hebben jaren lang  mijn voorkeur genoten tot deze meer naar de tweede lijns zijn gegaan. Momenteel veel  affiniteit met manueellymfedrainage bij dames met partiële of volledige mamma-amputatie, soms met behulp van deep oscillation of fysio touch(litteken behandeling). Hoop in de toekomst ook neurologische aandoeningen te mogen behandelen.

Locatie:

Hoogerheide:
Maandag, dinsdag en donderdag.

 

Verbogt

Achtergrond
In 1988 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HZ in Vlissingen en in 1994 als manueel therapeut aan SOMT in Amersfoort.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij FysioFaster waar ik inmiddels zo’n 20 jaar lid ben van de maatschap.

Specialisme
Vanuit de manuele therapie behandel ik voornamelijk wervelkolomklachten, waaronder hernia, artrose en zenuwbeklemming met uitstralende pijn/tintelingen en krachtverlies in armen en benen. Bijzondere specialisatie heb ik op het gebied van kaakklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn en -verlammingen-, nek- en halsklachten, slikklachten, duizeligheid, tinnitus, visusstoornissen die te maken hebben met de oogbewegingen en -coördinatie en in het bijzonder hoofdpijn bij kinderen.

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum (locatiemanager):
Woensdag en maandag- en donderdagavond.

Huijbergen (locatiemanager):
Dinsdag en vrijdag

Hoogerheide:
Maandag en donderdag

 

Vet

Sinds 1986 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2011 begonnen bij FysioFaster op de locaties Hoogerheide en Roosendaal Dijkcentrum.

Als fysiotherapeut heb ik me via cursussen continu geschoold om zo allround mogelijk te blijven. Hiernaast ben ik oedeemtherapeut en geef oncologische revalidatie training voor mensen tijdens de chemo of na het herstel van kanker.

Door de wisseling tussen oncologische patiënten en algemene fysiotherapeutische klachten houd ik veel plezier en variatie in mijn vak.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag, woensdag en vrijdag

Hoogerheide:
Dinsdag, woensdag en vrijdag

 

Rooij-Koreman

Achtergrond
Mijn interesse voor de fysiotherapie is ontstaan door mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en hoe het beweegt, hoe alles perfect samenwerkt en hoe het na bijvoorbeeld een blessure zelf kan herstellen. Dat is precies waar ik als fysiotherapeut gebruik van maak: het vermogen van het lijf om zelf te herstellen en als fysiotherapeut ondersteun ik dit proces door adviezen of door mee te puzzelen waarom het herstel stagneert. Nadat ik in 1997 afstudeerde, werkte ik 13 jaar in het Paramedisch Centrum Hoppenbrouwers in Roosendaal. D.m.v. cursussen en nascholing specialiseerde ik me in de behandeling van bekkeninstabiliteit en bekkenbodemklachten. Toen 10 jaar geleden de specialisatie ‘bekkenfysiotherapie’ hieruit ontstond heb ik als één van de eerste collega’s hier in de regio mijn diploma ‘bekkenfysiotherapeut’ gehaald. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Fysiofaster.

Specialisme
Mijn specialisaties zijn het behandelen van klachten en symptomen rondom het bekken zoals o.a. bekkenpijn tijdens of na de zwangerschap (ook wel bekend als bekkeninstabiliteit), bekkenbodemklachten zoals urineverlies, ontlastingsverlies, obstipatieklachten, pijn bij gemeenschap, verzakkingsklachten, urineverlies na prostaatoperatie, anale pijnklachten, stuitklachten. Ook word ik weleens in consult gevraagd bij mensen met liesklachten of aanhoudende lage rugklachten waarbij ook invloed van het bekken of de bekkenbodem wordt vermoed.
De behandeling bestaat m.n. uit begeleiding tijdens of na de zwangerschap door middel van adviezen en oefeningen om zo goed mogelijk te kunnen bewegen en de dagelijkse dingen te kunnen doen. Bij de bekkenbodemklachten is de behandeling meer gericht op het optimaal bewegen van de bekkenbodemspieren, toiletadviezen en het vergroten van de zekerheid om weer de deur uit te gaan of deel te nemen aan activiteiten zonder problemen.

Locaties:

Roosendaal Westrand:
Maandag en vrijdag

Hoogerheide:
Dinsdag

 

 

Vollemans

Achtergrond
In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden.
Na mijn afstuderen heb ik 7 jaar parttime in Capelle a/d IJssel gewerkt en in verschillende particuliere praktijken in – en rond Rotterdam en Leiden.
Vanaf 1994 werk ik als fysiotherapeut bij FysioFaster.

Specialisme
Ik behandel met name vrouwen en mannen met ongewild urine- en/of ontlastingsverlies, of juist bij het moeilijk kwijt kunnen raken van urine- en/of ontlasting. Maar ook problemen bij verzakkingsklachten van de blaas, baarmoeder of darmen, seksuele problemen gerelateerd aan stoornissen van de bekkenbodem.
Daarnaast behandel ik vrouwen met bekkenpijn en lage rugklachten in de periode voor- en na de zwangerschap.
Ook ligt mijn aandachtsgebied op het lesgeven van groepen.
In het verleden heb ik zwangerschapsgymnastiek, zwangerschapszwemmen en babymassage gegeven.
Op dit moment geef ik, in samenwerking met de BWI (brede welzijnsinstelling) de cursus valpreventie en valtraining voor ouderen (60+).

Locaties:
Ossendrecht:
Maandag en donderdag

Hoogerheide:
Maandag en donderdag

 

Heijnen

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut  en sinds 1999 werkzaam bij FysioFaster.
Door mijn interesse voor de werkende mens en zijn arbeidsgerelateerde klachten heb ik mij in 2003 verbijzonderd als bedrijfsfysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut.
Werken is namelijk topsport!!
Binnen mijn therapeutisch handelen kijk ik altijd naar het totale lichaam en ga ik op zoek naar de relatie tussen de oorzaak en het gevolg van een klacht, met als doelstelling het verwijderen van de oorzaak opdat het gevolg kan minderen en de patiënt weer optimaal kan functioneren.
Om zoveel mogelijk klachten te kunnen behandelen heb ik in de afgelopen jaren verschillende cursussen gedaan waaronder: Kinesiotaping, Dry Needling, Mulligan Mobilisaties, Medische Fitness, Fysiotherapie bij KANS/RSI, schouderrevalidatie volgens Ann Cools, Claudicatio Intermittens, Motivational Interviewing, Hardloopblessures een ketengerichte aanpak, Rugscholing, Belasting versus Belastbaarheids training.
Mijn interesse gaat met name uit naar klachten van de wervelkolom van de nek tot de lage rug, de knie, de enkel en de schouder.
Daarnaast ga ik bij bedrijven langs om daar werkplekken te onderzoeken en ergonomische veranderingen te adviseren gecombineerd met het trainen van het gedrag van de werknemer op zijn werkplek.

Locaties:
Hoogerheide:
Maandag, woensdag en vrijdag

Huijbergen:
Dinsdag en donderdag

Ossendrecht:
Dinsdag en donderdag