Verschooren

Ik ben Veerle Verschooren en studeerde in 2003 af als Master in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de KU Leuven. Sinds 2009 werk ik als algemeen fysiotherapeute bij FysioFaster. Op maandag, dinsdag en vrijdag kan u bij mij terecht op de locatie Dijkcentrum, te Roosendaal.
Naast algemene fysiotherapie heb ik door de jaren heen mijn kennis versterkt met onder andere bijscholingen rond mobilisaties volgens het concept van Mulligan en deactivatie van triggerpoints. In 2014 kwam daar nog een specialisatie Handtherapie bij. Voor mij is het de afwisseling tussen de verschillende therapieën die mijn beroep als fysiotherapeute zo boeiend maakt.
U staat als patiënt bij mij centraal en mag een persoonlijke en grondige aanpak verwachten met als doel uw gezondheid te verbeteren.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, dinsdag en vrijdag

 

Heijnen

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut  en sinds 1999 werkzaam bij FysioFaster.
Door mijn interesse voor de werkende mens en zijn arbeidsgerelateerde klachten heb ik mij in 2003 verbijzonderd als bedrijfsfysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut. Eind 2022 ben ik afgestudeerd als handtherapeut.

Werken is namelijk topsport!!
Binnen mijn therapeutisch handelen kijk ik altijd naar het totale lichaam en ga ik op zoek naar de relatie tussen de oorzaak en het gevolg van een klacht, met als doelstelling het verwijderen van de oorzaak opdat het gevolg kan minderen en de patiënt weer optimaal kan functioneren.
Om zoveel mogelijk klachten te kunnen behandelen heb ik in de afgelopen jaren verschillende cursussen gedaan waaronder: Kinesiotaping, Dry Needling, Mulligan Mobilisaties, Medische Fitness, Fysiotherapie bij KANS/RSI, schouderrevalidatie volgens Ann Cools, Claudicatio Intermittens, Motivational Interviewing, Hardloopblessures een ketengerichte aanpak, Rugscholing, Belasting versus Belastbaarheids training.

Mijn interesse gaat met name uit naar klachten van de wervelkolom van de nek tot de lage rug, de knie, de enkel en de schouder. Op dit moment verdiep ik mij erg in de handen.
Daarnaast ga ik bij bedrijven langs om daar werkplekken te onderzoeken en ergonomische veranderingen te adviseren gecombineerd met het trainen van het gedrag van de werknemer op zijn werkplek.

Locaties:
Hoogerheide:
Maandag, woensdag en vrijdag

Ossendrecht:
Dinsdag en donderdag