Joey van Belzen

Ik ben in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda.
Vorig jaar ben ik bij FysioFaster begonnen als waarnemer voor de MTT groepen, momenteel val ik buiten mijn eigen agenda in voor collega’s.
Ik ben algemeen fysiotherapeut dus behandel ik allerlei soorten klachten van het beweegapparaat.
In de toekomst wil ik me verder gaan specialiseren in musculoskeletale en sport specifieke klachten.

Locaties:

Ik wissel veel tussen locaties, momenteel ben ik op deze locaties aanwezig:

Ossendracht:
Maandag en donderdag

Huijbergen:
Maandag en Donderdag

Hoogerheide:
Vrijdag (hydrotherapie)

Roosendaal Westrand en Dijkcentrum:
Woensdag

Kitty van Schilt

Achtergrond
In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb een aantal jaren als fysiotherapeut gewerkt om ervaring op te doen, daarna ben ik me gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie. In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.
Ik heb gewerkt in verschillende praktijken, in het ziekenhuis en op het Speciaal Basisonderwijs. Ook heb ik tijdens mijn stage een kijkje kunnen nemen binnen een medisch kinderdagverblijf. Tevens heb ik op een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen gewerkt. Zo heb ik alle verschillende facetten binnen de kinderfysiotherapie kunnen mee maken.

Sinds 2015 werk ik bij FysioFaster.

Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon.

Specialisme
Ik ben kinderfysiotherapeute en kinderbekkenfysiotherapeute. Ik behandel kinderen van 0 tot 16 jaar met alle voorkomende klachten. Dit kan variëren van een scheef hoofdje (plagiocephalie) bij een baby tot houdingsproblemen bij een puber. Maar ook bijvoorbeeld sensomotorische integratie problemen (SI), scoliose, spierziekte, motorische achterstand, hypermobiliteit, schrijfproblemen, obesitas, incontinentieklachten, syndroom van Down, enz. behoren tot de doelgroep van de kinderfysiotherapeut. Het leukste aan mijn werk vind ik om samen met de kinderen iedere keer weer nieuwe spelletjes/oefeningen te bedenken om de vaardigheden, die ze nog niet zo goed onder de knie hebben, te oefenen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in het oefenen. Als ze het leuk vinden, leren ze het snelste nieuwe vaardigheden aan. Ik behandel kinderen op de praktijk, aan huis of op school.

Locaties:
De Rotonde Hoogerheide:
Dinsdag en vrijdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag

 

Verbogt

Achtergrond
In 1988 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HZ in Vlissingen en in 1994 als manueel therapeut aan SOMT in Amersfoort.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij FysioFaster waar ik inmiddels zo’n 20 jaar lid ben van de maatschap.

Specialisme
Vanuit de manuele therapie behandel ik voornamelijk wervelkolomklachten, waaronder hernia, artrose en zenuwbeklemming met uitstralende pijn/tintelingen en krachtverlies in armen en benen. Bijzondere specialisatie heb ik op het gebied van kaakklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn en -verlammingen-, nek- en halsklachten, slikklachten, duizeligheid, tinnitus, visusstoornissen die te maken hebben met de oogbewegingen en -coördinatie en in het bijzonder hoofdpijn bij kinderen.

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum (locatiemanager):
Woensdag en maandag- en donderdagavond.

Huijbergen (locatiemanager):
Dinsdag en vrijdag

Hoogerheide:
Maandag en donderdag

 

Vet

Sinds 1986 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2011 begonnen bij FysioFaster op de locaties Hoogerheide en Roosendaal Dijkcentrum.

Als fysiotherapeut heb ik me via cursussen continu geschoold om zo allround mogelijk te blijven. Hiernaast ben ik oedeemtherapeut en geef oncologische revalidatie training voor mensen tijdens de chemo of na het herstel van kanker.

Door de wisseling tussen oncologische patiënten en algemene fysiotherapeutische klachten houd ik veel plezier en variatie in mijn vak.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag, woensdag en vrijdag

Hoogerheide:
Dinsdag, woensdag en vrijdag

 

Hofte

Met een achtergrond in de Bewegingswetenschappen ben ik de opleiding fysiotherapie gaan doen. Hierdoor kan ik mij sinds 2009 optimaal bezighouden met mijn interesse in de bewegende mens.

Voor mij staat uw hulpvraag als patiënt centraal. Ik stimuleer u graag om mede verantwoordelijk te zijn voor de keuzes en uitvoering van uw behandelplan. Goede contacten met mijn collega’s vind ik belangrijk omdat voor een optimaal resultaat van de behandeling een goede actieve samenwerking met collegae nodig is.

De afgelopen jaren heb ik mij binnen FysioFaster onder andere verdiept in het behandelen van mensen met COPD en Claudicatio Intermittens(etalagebenen). Door hard werken is het mogelijk bij deze patiënten in een korte periode een verbetering van de kwaliteit van leven te bereiken.

Daarnaast beoordeel en behandel ik ook houding- en beweging gerelateerde klachten van de schouder, rug/nek en knieregio.

Lid van Schouder Netwerk Zuidwesthoek.

Running Smart Coach

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, donderdag en vrijdag

 

Rooij-Koreman

Achtergrond
Mijn interesse voor de fysiotherapie is ontstaan door mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en hoe het beweegt, hoe alles perfect samenwerkt en hoe het na bijvoorbeeld een blessure zelf kan herstellen. Dat is precies waar ik als fysiotherapeut gebruik van maak: het vermogen van het lijf om zelf te herstellen en als fysiotherapeut ondersteun ik dit proces door adviezen of door mee te puzzelen waarom het herstel stagneert. Nadat ik in 1997 afstudeerde, werkte ik 13 jaar in het Paramedisch Centrum Hoppenbrouwers in Roosendaal. D.m.v. cursussen en nascholing specialiseerde ik me in de behandeling van bekkeninstabiliteit en bekkenbodemklachten. Toen 10 jaar geleden de specialisatie ‘bekkenfysiotherapie’ hieruit ontstond heb ik als één van de eerste collega’s hier in de regio mijn diploma ‘bekkenfysiotherapeut’ gehaald. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Fysiofaster.

Specialisme
Mijn specialisaties zijn het behandelen van klachten en symptomen rondom het bekken zoals o.a. bekkenpijn tijdens of na de zwangerschap (ook wel bekend als bekkeninstabiliteit), bekkenbodemklachten zoals urineverlies, ontlastingsverlies, obstipatieklachten, pijn bij gemeenschap, verzakkingsklachten, urineverlies na prostaatoperatie, anale pijnklachten, stuitklachten. Ook word ik weleens in consult gevraagd bij mensen met liesklachten of aanhoudende lage rugklachten waarbij ook invloed van het bekken of de bekkenbodem wordt vermoed.
De behandeling bestaat m.n. uit begeleiding tijdens of na de zwangerschap door middel van adviezen en oefeningen om zo goed mogelijk te kunnen bewegen en de dagelijkse dingen te kunnen doen. Bij de bekkenbodemklachten is de behandeling meer gericht op het optimaal bewegen van de bekkenbodemspieren, toiletadviezen en het vergroten van de zekerheid om weer de deur uit te gaan of deel te nemen aan activiteiten zonder problemen.

Locaties:

Roosendaal Westrand:
Maandag en vrijdag

Hoogerheide:
Dinsdag

 

 

Coomans

Ik ben in 2002 afgestudeerd als Licentiaat in de Kinesitherapie (Fysiotherapie) aan de Hogeschool Antwerpen. Na wat korte betrekkingen ben ik in 2003 begonnen als fysiotherapeut  bij Fysiotherapie Alons in Roosendaal.
In 2009 is deze praktijk overgegaan in FysioFaster Roosendaal Dijkcentrum en ben ik sindsdien werkzaam bij FysioFaster.

Specialisme:
Ik ben algemeen Fysiotherapeut, maar heb hiernaast scholingen/cursussen gevolgd om  mezelf verder te verdiepen in klachten van de nek, rug, schouder en de knie.
In 2015 heb ik samen met een paar collega’s de opleiding MSU Echografie gevolgd. Dit is een methode om naast het gewone fysiotherapeutisch onderzoek nog beter tot een juiste diagnose te komen middels echografie van de spieren en gewrichten.
Ik maak al jaren gebruik van de medical taping methode, wat bij bepaalde behandelingen echt een meerwaarde oplevert.
Mijn behandelingen zijn vaak opgebouwd uit een Hands-on therapie, Medical Taping en het oefenen op een functionele manier. Waarbij het klachtenvrij kunnen sporten, werken of gewone dagelijkse handelingen kunnen verrichten voorop staat

Locatie:
Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag en donderdag

Langendonck

Locatie:
Hoogerheide:
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Verschooren

Ik ben Veerle Verschooren en studeerde in 2003 af als Master in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de KU Leuven. Sinds 2009 werk ik als algemeen fysiotherapeute bij FysioFaster. Op maandag, dinsdag en vrijdag kan u bij mij terecht op de locatie Dijkcentrum, te Roosendaal.
Naast algemene fysiotherapie heb ik door de jaren heen mijn kennis versterkt met onder andere bijscholingen rond mobilisaties volgens het concept van Mulligan en deactivatie van triggerpoints. In 2014 kwam daar nog een specialisatie Handtherapie bij. Voor mij is het de afwisseling tussen de verschillende therapieën die mijn beroep als fysiotherapeute zo boeiend maakt.
U staat als patiënt bij mij centraal en mag een persoonlijke en grondige aanpak verwachten met als doel uw gezondheid te verbeteren.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, dinsdag en vrijdag

 

Maas

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Avans in Breda.
Tijdens de opleiding had ik al snel door dat kinderen behandelen mij erg trok en ben daarom na mijn afstuderen gelijk begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut aan de Transfergroep te Rotterdam.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij FysioFaster.

En sinds oktober 2015 ben ik officieel kinderbekkenfysiotherapeut.

Ik behandel kinderen in de leeftijd 0 tot en met 18 jaar. Dit zijn met name kinderen met problemen op het motorische gebied, voorkeurshouding of kinderen en met problemen rondom de zindelijkheid. Daarnaast zie ik ook veel kinderen met schrijfproblemen

Locaties:
Dijkcentrum Roosendaal:

De Rotonde Hoogerheide: