van Meer

Mijn naam is Michael van Meer, geboren en getogen in het gezellige Sint-Willebrord. Sinds maart 2024 ben ik werkzaam als Assistent-fysiotherapeut bij FysioFaster.

 

Momenteel volg ik de opleiding fysiotherapie op Avans Hogeschool in Breda. Naast mijn studie hou ik ervan om actief te zijn. Je vindt me vaak in de sportschool, waar ik mijn passie voor fitness nastreef of op het voetbalveld bij Rood-Wit in Sint-Willebrord. In mijn vrije tijd geniet ik ook graag van een potje padel met vrienden.

FysioFaster is een mooie plek om mij nog verder te kunnen ontwikkelen en een erg fijne werkplek om met patiënten aan de slag te kunnen gaan.

Ik ben voornamelijk in de avonden te vinden op locatie Dijkcentrum waar ik medische trainingstherapie en personal training geef maar ook voor een InBody-meting en (sport)massage kan bij mij een afspraak gemaakt worden.

Ik kijk er naar uit om u van dienst te mogen zijn!

van Lammeren

Hoi, ik ben Therese van Lammeren. Ik ben de nieuwe bekkenfysiotherapeute en werkzaam op het Dijkcentrum in Roosendaal.

Als bekkenfysiotherapeut behandel ik klachten in en rondom het bekken, dit kunnen klachten tijdens en na de zwangerschap zijn maar ook bekkenpijn, heup en lage rugpijn. De bekkenfysiotherapie richt zich op blaas- en incontinentieklachten, darm- en ontlastingsproblematiek en  seksuologisch problemen. Ook voor en na een operatie in het bekkengebied is het belangrijk om instructie te krijgen van een bekkenfysiotherapeut. Denk hierbij aan b.v. gynaecologische operaties of prostaatoperaties.

Bekken/bekkenbodemklachten zijn vaak complex , de behandeling is dan ook  multidisciplinair , zo nodig heb ik  overleg met collega bekkenfysiotherapeuten ,urologen,  gynaecologen en MDL artsen.

Locatie:

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag t/m woensdag

Grgic

Hoi, ik ben Manuela Grgic- in ’t Groen. Ik zal mij later nog verder voorstellen. Ik ben algemeen fysiotherapeut, behandel o.a. met dry needling en heb interesse in de psychosomatiek. Ik ben gespecialiseerd in mime-therapie.

 

Locaties:

Dijkcentrum Roosendaal:
Maandag en vrijdag

Hoogerheide Duinhoefplein:
Dinsdag

Hoogerheide de Plantage:
Dinsdag en donderdag

 

Agtmaal

In 1990 ben ik op AVANS hogeschool afgestudeerd als fysiotherapeut. Al tijdens mijn opleiding was ik gefascineerd door psychosomatische klachten. Ik had toen al het idee dat lichamelijke klachten te maken kunnen hebben met de verhalen die patiënten mij vertelden over gebeurtenissen en veranderingen in hun leven. Mijn eindexamenscriptie ging over fibromyalgie, een vorm van weke delen reuma.
In 1997 ben ik vervolgens afgestudeerd bij het SOMT in Amersfoort als manueel therapeut. Ik heb hier naast het ‘kraken’ vooral geleerd inzicht te krijgen in de psychosomatische achtergronden van waarom mensen vertraagd of soms niet herstellen van iets.
Inmiddels heb ik ruime ervaring als psychosomatisch fysiotherapeut. In deze specialisatie ben ik afgestudeerd in 2003 aan het AMC bij Stichting Flow in Amsterdam.
Als psychosomatisch fysiotherapeut kijk ik naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van klachten waarvoor niet direct een lichamelijke oorzaak aanwezig is. Dit wordt ook wel SOLK genoemd.

Ik behandel ook patiënten met FNS (Functionele Neurologische Stoornis). Ik ben aangesloten bij de Stichting FNS

Problematiek waaraan u kunt denken:

  • Spierspanningshoofdpijn
  • Slaapstoornissen
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid of somberheid
  • Duizeligheid
  • Fibromyalgie
  • Buik- en maagpijn
  • Angststoornissen zoals de paniekstoornis
  • Werk-gerelateerde problematiek zoals een burn out
  • Chronische pijnklachten van bijvoorbeeld nek en rug.

Sinds 2014 werk ik bij FysioFaster. Het is leuk terug te zijn op mijn stageplek van de opleiding fysiotherapie.

Locaties:
Hoogerheide de Rotonde:
Donderdag

Putte:
Dinsdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag

Esther Schijven

Mijn naam is Esther Schijven. Ik ben moeder van een actieve en vrolijke zoon. Ik werk sinds 2009 als algemeen fysiotherapeut. Vanwege mijn grote interesse in kinderen ben ik mij gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut en heb ik in 2015 mijn Master Pediatric Physical Therapy behaald. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende praktijken ben ik sinds begin 2020 gestart als freelancer en onder andere werkzaam bij FysioFaster.

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Hierdoor ben ik gespecialiseerd op de gebieden van: Plagiocephalometrie; dit is een schedelmeting bij baby’s met een afplatting van het hoofdje, Sensorische Informatieverwerking (SI) en Medical Taping. Als kinderfysiotherapeutisch draagconsulent help ik ouders met het correct dragen van hun baby. Ik heb inmiddels ruime ervaring met kinderen met schrijfmotorische problemen, baby’s met een voorkeurshouding, kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand en orthopedische klachten.

Twee ochtenden in de week ben ik aanwezig op Sterrenschool de Schittering in Oudenbosch. Hier help ik voornamelijk kinderen uit groep 3 en 4 met hun schrijfmotoriek, maar schakelen de leerkrachten mij ook in als er bijzonderheden zijn op het gebied van de grove motoriek en/of prikkelverwerking. Verder kun je mij in de praktijk vinden in het Dijkcentrum of de Westrand waarbij ik kinderen zie met allerlei uiteenlopende vragen.

Ieder kind is uniek en brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Dit geeft mij veel energie en dat maakt mijn werk juist zo leuk!

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum:
dinsdagmiddag, donderdag gehele dag en avond

Roosendaal Westrand:
woensdagmiddag

 

Kitty van Schilt

Achtergrond
In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut gewerkt om ervaring op te doen, daarna ben ik me gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie. In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.
Ik heb gewerkt in verschillende praktijken, in het ziekenhuis en op het Speciaal Basisonderwijs. Ook heb ik tijdens mijn stage een kijkje kunnen nemen binnen een medisch kinderdagverblijf. Tevens heb ik op een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen gewerkt. Zo heb ik alle verschillende facetten binnen de kinderfysiotherapie kunnen mee maken.

Sinds 2015 werk ik bij FysioFaster.

Specialisme
Ik ben kinderfysiotherapeute en ik heb me onder andere gespecialiseerd in bekkenklachten/bekkenbodemklachten bij kinderen en in sensomotorische integratie problemen (SI).
Ik behandel kinderen van 0 tot 18 jaar met alle voorkomende klachten. Dit kan variëren van een scheef hoofdje (plagiocephalie) bij een baby tot houdingsproblemen bij een puber. Maar ook bijvoorbeeld scoliose, spierziekte, motorische achterstand, hypermobiliteit, schrijfproblemen, obesitas, incontinentieklachten, syndroom van Down, enz. behoren tot de doelgroep van de kinderfysiotherapeut. Het leukste aan mijn werk vind ik om samen met de kinderen iedere keer weer nieuwe spelletjes/oefeningen te bedenken om de vaardigheden, die ze nog niet zo goed onder de knie hebben, te oefenen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in het oefenen. Als ze het leuk vinden, leren ze het snelste nieuwe vaardigheden aan. Ik behandel kinderen op de praktijk, aan huis, op het kinderdagverblijf of op school.

Locaties:
De Rotonde Hoogerheide:
Maandag en vrijdag

Dijkcentrum Roosendaal:
Woensdag

Verbogt

Achtergrond
In 1988 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HZ in Vlissingen en in 1994 als manueel therapeut aan SOMT in Amersfoort.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij FysioFaster waar ik inmiddels zo’n 20 jaar lid ben van de maatschap.

Specialisme
Vanuit de manuele therapie behandel ik voornamelijk wervelkolomklachten, waaronder hernia, artrose en zenuwbeklemming met uitstralende pijn/tintelingen en krachtverlies in armen en benen. Bijzondere specialisatie heb ik op het gebied van kaakklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn en -verlammingen-, nek- en halsklachten, slikklachten, duizeligheid, tinnitus, visusstoornissen die te maken hebben met de oogbewegingen en -coördinatie en in het bijzonder hoofdpijn bij kinderen.

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum (locatiemanager):
Woensdag en maandag- en donderdagavond.

Huijbergen (locatiemanager):
Dinsdag en vrijdag

Hoogerheide:
Maandag en donderdag

 

Vet

Sinds 1986 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2011 begonnen bij FysioFaster op de locaties Hoogerheide en Roosendaal Dijkcentrum.

Als fysiotherapeut heb ik me via cursussen continu geschoold om zo allround mogelijk te blijven. Hiernaast ben ik oedeemtherapeut en geef oncologische revalidatie training voor mensen voor, tijdens de chemo of na het herstel van kanker.

Door de wisseling tussen oncologische patiënten en algemene fysiotherapeutische klachten houd ik veel plezier en variatie in mijn vak.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag, woensdag en vrijdag

Hoogerheide:
Dinsdag en woensdag

 

Hofte

Met een achtergrond in de Bewegingswetenschappen ben ik de opleiding fysiotherapie gaan doen. Hierdoor kan ik mij sinds 2009 optimaal bezighouden met mijn interesse in de bewegende mens.

Voor mij staat uw hulpvraag als patiënt centraal. Ik stimuleer u graag om mede verantwoordelijk te zijn voor de keuzes en uitvoering van uw behandelplan. Goede contacten met mijn collega’s vind ik belangrijk omdat voor een optimaal resultaat van de behandeling een goede actieve samenwerking met collegae nodig is.

De afgelopen jaren heb ik mij binnen FysioFaster onder andere verdiept in het behandelen van mensen met COPD en Claudicatio Intermittens(etalagebenen). Door hard werken is het mogelijk bij deze patiënten in een korte periode een verbetering van de kwaliteit van leven te bereiken.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en donderdag

 

Erck-Krijnen

Ik ben in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda.
Om me nog verder te bekwamen in het onderzoeken en behandelen van klachten van het bewegingsapparaat, heb ik de opleiding tot manueel therapeut (SOMT Amersfoort) in 2007 succesvol afgerond.
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij FysioFaster.
Mensen met klachten van het gehele bewegingsapparaat kunnen bij mij terecht, maar mijn speciale aandacht gaat uit naar knie- en schouderklachten, sportspecifieke blessures en postoperatieve revalidatie.
Ik ben tevens geschoold in Medical Taping, shockwave therapie en echografie.

Na bijna 20 jaar ervaring in de fysiotherapie, ben ik mij meer gaan verdiepen in leefstijl en gezondheid bekeken vanuit een breder perspectief. Daarvoor heb ik in 2019 de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.

Lid van Schouder Netwerk Zuidwesthoek.

Leefstijlcoach

Locatie:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, dinsdag en donderdag