van Meer

Mijn naam is Michael van Meer, geboren en getogen in het gezellige Sint-Willebrord. Sinds maart 2024 ben ik werkzaam als Assistent-fysiotherapeut bij FysioFaster.

 

Momenteel volg ik de opleiding fysiotherapie op Avans Hogeschool in Breda. Naast mijn studie hou ik ervan om actief te zijn. Je vindt me vaak in de sportschool, waar ik mijn passie voor fitness nastreef of op het voetbalveld bij Rood-Wit in Sint-Willebrord. In mijn vrije tijd geniet ik ook graag van een potje padel met vrienden.

FysioFaster is een mooie plek om mij nog verder te kunnen ontwikkelen en een erg fijne werkplek om met patiënten aan de slag te kunnen gaan.

Ik ben voornamelijk in de avonden te vinden op locatie Dijkcentrum waar ik medische trainingstherapie en personal training geef maar ook voor een InBody-meting en (sport)massage kan bij mij een afspraak gemaakt worden.

Ik kijk er naar uit om u van dienst te mogen zijn!

van Lammeren

Hoi, ik ben Therese van Lammeren. Ik ben de nieuwe bekkenfysiotherapeute en werkzaam op het Dijkcentrum in Roosendaal.

Als bekkenfysiotherapeut behandel ik klachten in en rondom het bekken, dit kunnen klachten tijdens en na de zwangerschap zijn maar ook bekkenpijn, heup en lage rugpijn. De bekkenfysiotherapie richt zich op blaas- en incontinentieklachten, darm- en ontlastingsproblematiek en  seksuologisch problemen. Ook voor en na een operatie in het bekkengebied is het belangrijk om instructie te krijgen van een bekkenfysiotherapeut. Denk hierbij aan b.v. gynaecologische operaties of prostaatoperaties.

Bekken/bekkenbodemklachten zijn vaak complex , de behandeling is dan ook  multidisciplinair , zo nodig heb ik  overleg met collega bekkenfysiotherapeuten ,urologen,  gynaecologen en MDL artsen.

Locatie:

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag t/m woensdag

Grgic

Hoi, ik ben Manuela Grgic- in ’t Groen. Ik zal mij later nog verder voorstellen. Ik ben algemeen fysiotherapeut, behandel o.a. met dry needling en heb interesse in de psychosomatiek. Ik ben gespecialiseerd in mime-therapie.

 

Locaties:

Dijkcentrum Roosendaal:
Maandag en vrijdag

Hoogerheide Duinhoefplein:
Dinsdag

Hoogerheide de Plantage:
Dinsdag en donderdag

 

Welten

Ik ben Marlou Welten en ben al 40 jaar werkzaam in de fysiotherapie. Na omzwervingen ben ik weer in Breda terecht gekomen.

Mijn werk bestaat uit het begeleiden van patiënten met oedeemklachten en ook met klachten op het gebied van vermoeidheid en beperkingen van het bewegingsapparaat tijdens of na de behandeling voor kanker.

Locatie:

Hoogerheide Duinhoefplein:
Maandag en donderdag

 

Suzanne Withagen

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans hogeschool in Breda. Ik ben 11 jaar in Bergen op Zoom werkzaam geweest. Begin 2022 vond ik het tijd voor wat nieuws en sinds 1 maart 2022 ben ik werkzaam bij Fysiofaster.  

Het eerste jaar dat ik werkzaam was als fysiotherapeut ben ik mij gaan verdiepen in hand- en pols problematiek. Ik heb echter een grotere interesse voor de manuele therapie. Om deze reden ben ik in 2012 gestart met de opleiding manueel therapie aan de SOMT in Amersfoort. In 2015 heb ik daar mijn master diploma behaald en sindsdien ben ik werkzaam als manueel therapeut.

Als manueel therapeut behandel ik diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Ik maak veel gebruik van technieken zoals mobilisaties en/of manipulaties om gewrichten beter te laten functioneren. 

Je kunt bij mij terecht voor klachten aan de wervelkolom, zoals klachten aan de ribben, nek en/of lage rug, maar ook voor klachten aan de gewrichten aan de armen en benen, zoals o.a. pols-, knie-, en/of elleboogklachten. 

Verder behandel ik patiënten met hoofdpijnklachten en duizeligheid.

Hiernaast ben ik lid van het schoudernetwerk Zuidwesthoek.

Agtmaal

In 1990 ben ik op AVANS hogeschool afgestudeerd als fysiotherapeut. Al tijdens mijn opleiding was ik gefascineerd door psychosomatische klachten. Ik had toen al het idee dat lichamelijke klachten te maken kunnen hebben met de verhalen die patiënten mij vertelden over gebeurtenissen en veranderingen in hun leven. Mijn eindexamenscriptie ging over fibromyalgie, een vorm van weke delen reuma.
In 1997 ben ik vervolgens afgestudeerd bij het SOMT in Amersfoort als manueel therapeut. Ik heb hier naast het ‘kraken’ vooral geleerd inzicht te krijgen in de psychosomatische achtergronden van waarom mensen vertraagd of soms niet herstellen van iets.
Inmiddels heb ik ruime ervaring als psychosomatisch fysiotherapeut. In deze specialisatie ben ik afgestudeerd in 2003 aan het AMC bij Stichting Flow in Amsterdam.
Als psychosomatisch fysiotherapeut kijk ik naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van klachten waarvoor niet direct een lichamelijke oorzaak aanwezig is. Dit wordt ook wel SOLK genoemd.

Ik behandel ook patiënten met FNS (Functionele Neurologische Stoornis). Ik ben aangesloten bij de Stichting FNS

Problematiek waaraan u kunt denken:

  • Spierspanningshoofdpijn
  • Slaapstoornissen
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid of somberheid
  • Duizeligheid
  • Fibromyalgie
  • Buik- en maagpijn
  • Angststoornissen zoals de paniekstoornis
  • Werk-gerelateerde problematiek zoals een burn out
  • Chronische pijnklachten van bijvoorbeeld nek en rug.

Sinds 2014 werk ik bij FysioFaster. Het is leuk terug te zijn op mijn stageplek van de opleiding fysiotherapie.

Locaties:
Hoogerheide de Rotonde:
Donderdag

Putte:
Dinsdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag

Jens Roovers

Vanaf jonge leeftijd ben ik al fanatiek sporter en weet dan ook vanuit ervaring hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen.

In 2017 heb ik mijn diploma behaald voor sport en beweeg coördinator op het CIOS en in juni 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien dan ook werkzaam bij FysioFaster.

De specialisaties waar ik me vooral mee bezig hou zijn wervelkolom gerelateerde klachten, hiervoor heb ik de minor wervelkolom gevolgd. Verder ben ik algemeen opgeleid en behandel dan ook allerlei soorten klachten. U kunt dan denken aan acute sportblessures maar ook revalidatie na een operatie.

Mensen afhelpen (of voorkomen) van hun klachten is mijn streven.

Mathias van Loon

Ik ben Mathias, 25 jaar en woon momenteel in Essen-Hoek.

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Hierna heb ik nog een jaar verder gestudeerd om me verder te verdiepen in de kinesitherapie bij kinderen. In 2020 ben ik dus dan ook afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen aan de Universiteit Gent.

Na een jaar in België aan de slag te zijn geweest in een revalidatiecentrum voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen, ben ik nu begonnen bij FysioFaster waar ik zowel de volwassenen maar ook de kinderen zal behandelen.

Bijleren is voor mij een zeer belangrijk gegeven. Zo heb ik al cursussen gevolgd i.v.m. Medical Taping Concept. Ook een cursus voor kaak- en kauwproblematiek staat nog op mijn planning. Verder wil ik me nog verder specialiseren in de manuele therapie en de concepten van Anatomy Trains van Thomas Myers.

Locaties:

Hoogerheide, de Rotonde
Hoogerheide, de Plantage

Huijbergen, Margaretha

Esther Schijven

Mijn naam is Esther Schijven. Ik ben moeder van een actieve en vrolijke zoon. Ik werk sinds 2009 als algemeen fysiotherapeut. Vanwege mijn grote interesse in kinderen ben ik mij gaan specialiseren tot kinderfysiotherapeut en heb ik in 2015 mijn Master Pediatric Physical Therapy behaald. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende praktijken ben ik sinds begin 2020 gestart als freelancer en onder andere werkzaam bij FysioFaster.

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Hierdoor ben ik gespecialiseerd op de gebieden van: Plagiocephalometrie; dit is een schedelmeting bij baby’s met een afplatting van het hoofdje, Sensorische Informatieverwerking (SI) en Medical Taping. Als kinderfysiotherapeutisch draagconsulent help ik ouders met het correct dragen van hun baby. Ik heb inmiddels ruime ervaring met kinderen met schrijfmotorische problemen, baby’s met een voorkeurshouding, kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand en orthopedische klachten.

Twee ochtenden in de week ben ik aanwezig op Sterrenschool de Schittering in Oudenbosch. Hier help ik voornamelijk kinderen uit groep 3 en 4 met hun schrijfmotoriek, maar schakelen de leerkrachten mij ook in als er bijzonderheden zijn op het gebied van de grove motoriek en/of prikkelverwerking. Verder kun je mij in de praktijk vinden in het Dijkcentrum of de Westrand waarbij ik kinderen zie met allerlei uiteenlopende vragen.

Ieder kind is uniek en brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Dit geeft mij veel energie en dat maakt mijn werk juist zo leuk!

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum:
dinsdagmiddag, donderdag gehele dag en avond

Roosendaal Westrand:
woensdagmiddag

 

Marietje van Hulten

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2008 ben ik me gaan specialiseren in oedeem. Sinds 2016 ben ik bij Fysio Faster gaan werken als waarnemer en nu werk ik al een tijdje met veel plezier in vaste dienst. Door mijn specialisatie als oedeemfysiotherapeut kom ik vaak in aanraking met mensen met kanker. Het is dan ook een logische stap om me daarin verder te verdiepen en daarom volg ik momenteel de Master Oncologie Fysiotherapie in Breda. 

U kunt mij vinden in de praktijk in Hoogerheide, maar ik doe ook de aan-huis-behandelingen voor oncologiefysiotherapie in het gebied Hoogerheide-Woensdrecht-Huijbergen-Ossendrecht-Putte.

Locatie:

Hoogerheide:
Dinsdag, donderdag en vrijdag.