Erika Thomassen

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna ben ik bij FysioFaster begonnen als waarnemend fysiotherapeut. Binnen deze functie begeleid ik oefengroep en behandel ik patiënten met een algemeen klachtenbeeld. Vanuit de opleiding heb ik de cursus Medical Taping gevolgd. In de toekomst hoop ik meer cursussen te gaan volgen om mij verder te specialiseren.

Locaties:

Hoogerheide:
maandag, woensdag en donderdag.

Tevens invaller op onze ander lokaties.

 

Marietje van Hulten

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2008 ben ik me gaan specialiseren in oedeem. Tevens heb ik me ook gespecialiseerd in het behandelen van COPD en astma. Ook kunt u bij mij terecht voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen.
Het waarnemen van collega’s vind ik leuk, maar ook het langdurig contact met patiënten vind ik prettig.
Ik werk voornamelijk in Hoogerheide, maar u zult me misschien ook op een andere locatie treffen, wie weet tot ziens!

Locatie:

Hoogerheide:
Dinsdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

Kitty van Schilt

Achtergrond
In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb een aantal jaren als fysiotherapeut gewerkt om ervaring op te doen, daarna ben ik me gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie. In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.
Ik heb gewerkt in verschillende praktijken, in het ziekenhuis en op het Speciaal Basisonderwijs. Ook heb ik tijdens mijn stage een kijkje kunnen nemen binnen een medisch kinderdagverblijf. Tevens heb ik op een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapte kinderen gewerkt. Zo heb ik alle verschillende facetten binnen de kinderfysiotherapie kunnen mee maken.

Sinds 2015 werk ik bij FysioFaster.

Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon.

Specialisme
Ik ben kinderfysiotherapeute en kinderbekkenfysiotherapeute. Ik behandel kinderen van 0 tot 16 jaar met alle voorkomende klachten. Dit kan variëren van een scheef hoofdje (plagiocephalie) bij een baby tot houdingsproblemen bij een puber. Maar ook bijvoorbeeld sensomotorische integratie problemen (SI), scoliose, spierziekte, motorische achterstand, hypermobiliteit, schrijfproblemen, obesitas, incontinentieklachten, syndroom van Down, enz. behoren tot de doelgroep van de kinderfysiotherapeut. Het leukste aan mijn werk vind ik om samen met de kinderen iedere keer weer nieuwe spelletjes/oefeningen te bedenken om de vaardigheden, die ze nog niet zo goed onder de knie hebben, te oefenen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in het oefenen. Als ze het leuk vinden, leren ze het snelste nieuwe vaardigheden aan. Ik behandel kinderen op de praktijk, aan huis of op school.

Locaties:
De Rotonde Hoogerheide:
Dinsdag en vrijdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag

 

Maud de Moor

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Nadat ik enkele maanden als waarnemer gewerkt heb bij FysioFaster, ben ik vervolgens volledig bij de praktijk komen werken.
Tevens ben ik na mijn opleiding gestart met mijn master voor de manuele therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Deze opleiding heb ik in 2018 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verder uitgebreid door dieper in te gaan op zowel de theorie als praktijk van met name de wervelkolom. Vanuit de manuele therapie zie ik veel wervelkolomklachten, maar ook andere klachten aan het bewegingsapparaat hebben mijn interesse.

Locaties:
Hoogerheide:
Maandag,woensdag en donderdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag en vrijdag

 

Voorhans

Waarschijnlijk al het langste in het vak, 45 jaar al, waarvan de laatste 22 jaar gespecialiseerd in hydrotherapie .
Vooral mensen met klachten van het bewegingsapparaat zoals reuma, artrose, COPD, status na operaties etc.
Deze behandelingen vinden plaats in het zwembad van Hoogerheide op de volgende tijden:

Maandag:
12.00-12.45u en 12.45-13.30u

Donderdag:
08.15-09.00u

Vrijdag:
18.30-19.15u en 19.15-20.00u

U kunt een afspraak maken bij FysioFaster en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.
Verder behandel ik nog mensen aan huis, hoofdzakelijk neuro-revalidatie.

Locaties:
Hoogerheide:
Zwembad.

 

Eijnden

Achtergrond

Ik zit al 30 jaar in het vak. In 1997 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de opleiding SOMT in Amersfoort. Vanaf 1985 ben ik werkzaam geweest in het Paramedisch Centrum Hoppenbrouwers te Roosendaal. In 1992 ben ik een solo-praktijk begonnen in Ossendrecht en vanaf 2005 ben ik maatschapslid geworden van FysioFaster.

Specialisme

Mijn specialisaties zijn het behandelen van klachten en symptomen van het houdings- en bewegingsapparaat die komen vanuit de gehele wervelkolom: van de lage rug tot in de nek/hoofd regio zoals o.a. hernia- , slijtage – ( arthrose) en overbelastingsklachten in de nek, lage rug, borstklachten, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten.
Het accent van de behandeling is met name gericht om weer functioneel te kunnen bewegen zonder te veel problemen: tillen, wandelen, fietsen, werken, sporten etc.
Naast de wervelkolom ligt mijn aandachtsgebied ook op schouderklachten en uitgebreide klachten samen te bespreken met collega’s.

Locaties:

Ossendrecht:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Roosendaal Dijkcentrum:
Donderdag

Roosendaal Westrand:
Maandag en donderdag

Putte:
Woensdag

e-mailadres: ln.retsafoisyfnull@nednjiea

 

Rammeloo

Achtergrond
Ik ben 28 jaar fysiotherapeut en sinds 1987 werkzaam bij FysioFaster. In 1993 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut. In 1998 ben ik bij FysioFaster maatschapslid geworden.

Specialisme
Als manueel therapeut zie ik veel mensen met klachten van de wervelkolom. Maar ik behandel ook graag patiënten met klachten in een arm of been en dan met name patiënten met schouder- en knieklachten. Tevens heb ik mij binnen FysioFaster toegelegd op het behandelen van COPD patiënten en patiënten met Diabetes Mellitus type II

Locaties:

Putte:
Maandag en donderdag.

Ossendrecht:
Dinsdagmiddag en vrijdagochtend.

Roosendaal Westrand:
Dinsdagochtend en vrijdagmiddag.

Hoogerheide:
Woensdagochtend.

Huijbergen (Margaretha Medisch Centrum):
Diabetes en COPD-groep:
Woensdag: 15.30u – 16.30u
Vrijdag:       12.00u – 13.00u

 

Dek

Vanaf 1982 werkzaam als algemeen fysiotherapeut in de “Zuidwesthoek”.

Vele cursussen doorlopen van acupunctuur cyriax, osteo,  mulligan, MLDV lymfedrainage, chronische pijn (B. Cranenburg), CNA (centraal neurologische aandoeningen).

Mn CRPS ( Complex regionaal pijn syndroom/ Sudeckse dystrofie) patiënten hebben jaren lang  mijn voorkeur genoten tot deze meer naar de tweede lijns zijn gegaan. Momenteel veel  affiniteit met manueellymfedrainage bij dames met partiële of volledige mamma-amputatie, soms met behulp van deep oscillation of fysio touch(litteken behandeling). Hoop in de toekomst ook neurologische aandoeningen te mogen behandelen.

Locatie:

Hoogerheide:
Maandag, dinsdag en donderdag.

 

Verbogt

Achtergrond
In 1988 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HZ in Vlissingen en in 1994 als manueel therapeut aan SOMT in Amersfoort.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij FysioFaster waar ik inmiddels zo’n 20 jaar lid ben van de maatschap.

Specialisme
Vanuit de manuele therapie behandel ik voornamelijk wervelkolomklachten, waaronder hernia, artrose en zenuwbeklemming met uitstralende pijn/tintelingen en krachtverlies in armen en benen. Bijzondere specialisatie heb ik op het gebied van kaakklachten, hoofdpijn, aangezichtspijn en -verlammingen-, nek- en halsklachten, slikklachten, duizeligheid, tinnitus, visusstoornissen die te maken hebben met de oogbewegingen en -coördinatie en in het bijzonder hoofdpijn bij kinderen.

Locaties:

Roosendaal Dijkcentrum (locatiemanager):
Woensdag en maandag- en donderdagavond.

Huijbergen (locatiemanager):
Dinsdag en vrijdag

Hoogerheide:
Maandag en donderdag

 

Vet

Sinds 1986 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2011 begonnen bij FysioFaster op de locaties Hoogerheide en Roosendaal Dijkcentrum.

Als fysiotherapeut heb ik me via cursussen continu geschoold om zo allround mogelijk te blijven. Hiernaast ben ik oedeemtherapeut en geef oncologische revalidatie training voor mensen tijdens de chemo of na het herstel van kanker.

Door de wisseling tussen oncologische patiënten en algemene fysiotherapeutische klachten houd ik veel plezier en variatie in mijn vak.

Locaties:
Roosendaal Dijkcentrum:
Dinsdag, woensdag en vrijdag

Hoogerheide:
Dinsdag, woensdag en vrijdag