Erck-Krijnen

Ik ben in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda.
Om me nog verder te bekwamen in het onderzoeken en behandelen van klachten van het bewegingsapparaat, heb ik de opleiding tot manueel therapeut (SOMT Amersfoort) in 2007 succesvol afgerond.
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij FysioFaster.
Mensen met klachten van het gehele bewegingsapparaat kunnen bij mij terecht, maar mijn speciale aandacht gaat uit naar knie- en schouderklachten, sportspecifieke blessures en postoperatieve revalidatie.
Ik ben tevens geschoold in Medical Taping, shockwave therapie en echografie.

Na bijna 20 jaar ervaring in de fysiotherapie, ben ik mij meer gaan verdiepen in leefstijl en gezondheid bekeken vanuit een breder perspectief. Daarvoor heb ik in 2019 de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.

Lid van Schouder Netwerk Zuidwesthoek.

Leefstijlcoach

Locatie:
Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag, dinsdag en donderdag

 

 

Koens

ACHTERGROND

Nadat ik in 2013 afstudeerde aan Avans Hogeschool in Breda ben ik direct aan de slag gegaan bij FysioFaster waar ik werkzaam ben als fysiotherapeut en leefstijlcoach.

Sinds 2022 ben ik lid van de maatschap waarbinnen ik mijn ondernemende competenties ten uitvoer mag brengen en draag ik samen met mijn collega-maten zorg voor de algemeen dagelijkse leiding binnen de praktijk.

 

AANDACHTSGEBIEDEN

Als algemeen fysiotherapeut gaat mijn bijzondere aandacht uit naar schouderklachten bij (kracht)sport, knie & heupartrose en spier- pees aandoeningen waar echografie en shockwave enkele tools zijn waar ik vaak gebruik van maak.

Ook heb ik mij verder gespecialiseerd in met name chronische aandoeningen als: COPD & astma, diabetes, centraal neurologische aandoeningen en obesitas en ben dan ook aangesloten bij Chronisch Zorgnet om hierbij de meest evidente behandelingen toe te kunnen passen. Ik maak graag gebruik van onze uitgebreide oefenzalen waarbij een actieve benadering van klachten centraal staat.

Als leefstijlcoach ben ik sterk voorstander van preventie. Ik begeleid mensen dan ook graag naar een gezondere levensstijl en beweegpatroon.

Voorkomen is beter dan genezen!

 

LOCATIES:

Dijkcentrum Roosendaal

Maandag, woensdag, donderdag, vrijdagmiddag & zaterdagochtend

 

Westrand Roosendaal

Dinsdag & vrijdagochtend