Sissy Hooijmaijers

Bekkenfysiotherapeut Bekkenfysiotherapeut TANS Fysiotherapeut

In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute, vanaf 1986 werk ik in de Westrand, aanvankelijk in de Weissenbruchstraat.
Vanaf 1993 zijn we met de praktijk gevestigd op de huidige locatie en in 2013 heeft FysioFaster de praktijk overgenomen .

Specialisme
Al bij mijn afstuderen was ik geïnteresseerd in de bekkenfysiotherapie. In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van de zwangerschap gerelateerde bekkenklachten en op het  gebied van de bekkenbodemproblematiek.
In 2014 heb ik na drie jaar studie mijn Master Bekkenfysiotherapie behaald.
Als bekkenfysiotherapeut behandel ik klachten in en rondom het bekken, dit kunnen klachten tijdens en na de zwangerschap zijn maar ook bekkenpijn, heup en lage rugpijn. Tevens richt de bekkenfysiotherapie zich op blaas- en incontinentieklachten, darm- en ontlastingsproblematiek en seksuologisch problemen. Door het geven van adviezen en een beter gebruik van de spieren rondom het bekken kunnen veel van deze klachten verminderen en/of verdwijnen.
Bekkenfysiotherapie is mijn specialisme maar ik ben ook algemeen fysiotherapeut waarbij mijn interesse ligt bij schouderklachten en het begeleiden van patiënten met reumatische aandoeningen.

Locaties:
Roosendaal Westrand:
Maandag, dinsdag en woensdag

Roosendaal Dijkcentrum:
Maandag en woensdag

© 2006 - 2020 FysioFaster    »   Privacy Policy   »   Inloggen    »   ontwerp: Buro Hugo