Jeske Veluwenkamp

leefstijlcoach

Ik ben Jeske Veluwenkamp en ben sinds juni 2021 werkzaam binnen FysioFaster als leefstijlcoach.

Als leefstijlcoach begeleid ik mensen bij het veranderen/verbeteren van hun leefstijl. Ik sta als het ware naast de deelnemer, waarbij ik de verantwoordelijkheid en de regie bij de deelnemer leg.
De deelnemer staat aan het roer en bepaalt zelf zijn/haar eigen koers; ik begeleid en coach. Hierdoor kan een deelnemer werken aan persoonlijke doelen en is het echt begeleiding op maat.

Door in gesprek te gaan geeft een deelnemer aan waar hij/zij aan wil werken en waarom. Samen met de deelnemer kijk ik wat haalbaar is en hoe men deze doelen concreet kan maken. Op basis hiervan maken we een plan.

Wat ga je doen, hoe vaak/hoe veel en hoe acceptabel en realistisch is het?

Dit plan bedenken we zo dat we kleine stappen maken om uiteindelijk grote doelen (een gezonde leefstijl) te behalen.

Hiernaast geef ik  groepssessies waarbij ik informatie geef over alle leefstijlthema’s; denk hierbij aan voeding, beweging, slaap, stress, timemanagement,… Hiermee probeer ik de deelnemers kennis te geven en aan het denken te zetten. Ik probeer de sessies informatief maar zeker ook interactief te maken. Deelnemers gaan tijdens de sessies samen aan de slag en bedenken oplossingen voor problemen in de huidige leefstijl. Hiernaast kunnen deelnemers elkaar steunen en een stok achter de deur zijn voor elkaar. Je staat er niet alleen voor.

Locaties:

Hoogerheide en Roosendaal Dijkcentrum

© 2006 - 2023 FysioFaster    »   Privacy Policy   »   Inloggen    »   ontwerp: Buro Hugo