Corona-beleid FysioFaster

Beste mensen,

Nu het aantal coronabesmettingen weer flink toeneemt heeft het kabinet dinsdagavond 3 november jl. verscherpte maatregelen aangekondigd om verspreiding van het virus terug te dringen. 

Wat betekent dit voor uw bezoek aan FysioFaster?

Mondkapje
Huisartsen en fysiotherapeuten mogen op praktijkniveau zelf het beleid bepalen t.a.v. het dragen van mondkapjes in de praktijk. FysioFaster heeft besloten dat het vanaf 6 november bij betreding van de praktijkpanden, zeer gewenst is dat u een mondkapje draagt ook tijdens de behandeling.
Uitzondering op deze regel is als patiënt en fysiotherapeut samen concluderen dat het dragen van een mondkapje tijdens de behandeling niet wenselijk is. 

Moet ik een mondkapje dragen tijdens het trainen in de oefenzaal?
Als u traint in de oefenzaal hoeft u tijdens het trainen geen mondkapje te dragen. U dient wel een mondkapje te dragen bij binnenkomst in het pand. Het mondkapje draagt u totdat u de oefenzaal betreedt. U kunt uw mondkapje afzetten zodra u start met de uitvoer van uw oefenschema. Bent u klaar met trainen, zet u het mondkapje weer op totdat u het pand verlaat. 

Bij uw begeleiding in de oefenzaal of tijdens de groepslessen hoeven onze medewerkers geen mondkapje te dragen indien hierbij de 1,5 meter gewaarborgd kan blijven. 

1,5 meter afstand
We willen u er op attenderen dat als basisregel geldt om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden van elkaar binnen ons praktijk. Daarnaast is het een dringend verzoek om zoveel mogelijk alleen naar ons centrum toe te komen.
Bovenstaande maatregelingen worden gehanteerd tot nadere berichtgeving. 

Als algemene regelgeving blijft gelden, mocht u COVID-19 gerelateerde klachten hebben, dient u uw behandeling te annuleren en blijft u thuis.

Wij hopen op uw begrip. De kwaliteit van onze zorg zal door het dragen van de mondkapjes niet veranderen. 

Tot slot
Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met het secretariaat van FysioFaster: 0164-612274 of per mail ln.retsafoisyfnull@ofni

Wij verwelkomen u graag op één van onze locaties.

Met vriendelijke groet,
Team FysioFaster